25 Şubat 2015 Çarşamba

Şahane Gelin-Kitap Yorumu






Yine muhteşem bir Fmarsal kitabıyla karşınızdayım arkadaşlar.Önce tanıtımını yazayım.

Özelliklezengin ve yakışıklı bir erkek için bu zoraki evlilik dehşet vericiydi. Kısıldığı bu kapandan tüm kalbiyle nefret etti.

Ama sürprizlerle dolu olan karısından değil! Tüm öfkesine rağmen... Tüm intikam isteğine rağmen... Tüm kaçış çabalarına rağmen... Bir türlü karısının şok eden güzelliğinden ve dayanılmaz çekiciliğinden uzak kalamıyordu.

Aşk savaşında güç kaybeden bir adam için, bazen teslim olmak en iyisidir. Ama bunu anlamak zaman alabilir! Çaresiz bir kadının sessiz savaşı karşısında, zorba bir kocanın an be an yenilişini okuyacağınız, duygu dolu bir Fmarsal romanı daha...

Kızımız 18 yaşında güzel mi güzel bir kız.Adam ise 35 yaşlarında karizmatik bir adam.Osman yolda giderken hava karlı olduğu için gülayı göremiyor ve çarpıyor.Gülayı istemeye geldikleri için gülayda sıkılmış dısarı çıkmış o arada da çarpılıyor yazık kızımıza.Sonra komaya giriyor ama ölmüyor aileside osmanın şantiyesinde çalışıyor kızının daha önce osmanı begendiğini biliyor ve daha iyi bir kısmet bulamaz diye evlendiriyor zorla.Osman istemiyor tabi ama kızımızı komaya soktun bilmem ne diye zorla evlendiriyorlar bunları.Osman gülayı çirkin sanıyor bakıyor huri gibi kız şaşırıyor ama yok anam adam evlilikten nefret ediyor.Sonra bunlar osmanın evine gidiyorlar başlıyor hikaye.
Normal de fmarsalın erkekleri odun olur zaten ama osman kendini aşmış.Kıza etmediğini burakmadı.Asalak bile dedi ki orda agzına iki tane yapıştırasım geldi.Kızımız da bi uslu görmeyin kocamdır diyo sesini çıkartmıyo.Ama sonra dize getirti tabi dag gibi adamı .Osman ne kadar odun olsada en begendiğim fmarsal kitaplarından şahane gelin.
Dil çok akıcı ve insanı sürüklüyor kitaba yeni başlıyorsunuz ama bir bakmışsınız yarısındasınız .Harika bir kitaptı.
Mutlaka okunmalı bence..
puanım 4.5 oda osmanın odunluğundan :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder